Tiplijn: 06-19541384

Man opgepakt voor leveren munitie schietpartij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft op donderdag 7 juli een 36-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van het leveren van munitie. De arrestatie komt voort uit de onderzoeken naar de dood van een winkelier uit Vlissingen en de schietpartij in Alblasserdam in mei 2022.

Munitie
Uit het onderzoek van de politie Zeeland-West Brabant is gebleken dat de aangehouden man eind april munitie zou hebben verkocht aan verdachte John S. Op donderdagavond 7 juli vond daarom een doorzoeking plaats van zijn woning in Amsterdam. Daar werden onder meer verschillende vuurwapens, munitie, verdovende middelen en een groot geldbedrag aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Voorgeleiding
De verdachte is maandag door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist dat de man nog zeker veertien dagen langer blijft vastzitten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Schietpartij Alblasserdam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer