Over ZHZActueel

ZHZActueel is een website die het 112-nieuws uit de regio Zuid-Holland Zuid brengt. Een team journalisten en fotografen uit de hele regio is in april 2014 de samenwerking aangegaan om een nieuwsplatform te realiseren. Met fotografen en verslaggevers in de Alblasserwaard, Dordrecht, Vijfheerenlanden en de Zwijndrechtse Waard brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte van het nieuws over inzet van de hulpdiensten.

Dagelijks vindt u op deze website nieuwe nieuwsitems over branden, ongevallen en ander hulpverleningsnieuws uit de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Onze fotografen trekken er iedere dag op uit om u als bezoeker zo snel mogelijk van het actuele nieuws te voorzien. Zodra wij ter plaatse zijn zullen wij hierover Twitteren. Voor live verslaggeving over de nieuwswaardige incidenten waarbij wij aanwezig zijn kunt u ons volgen op Twitter. U kunt ons ook volgen via Facebook.

Medewerkers
Alle medewerkers van ZHZActueel hebben een eigen taak in het tot stand brengen van een nieuwsitem en het up-to-date houden van deze website.

Onze redactie is verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwsitems en het bijhouden van onze accounts op Twitter en Facebook. Daarnaast zijn er 30 fotografen / verslaggevers die foto’s maken en verslag uitbrengen over de incidenten.

Wil je ook meewerken aan deze website? Momenteel zoeken we als team van ZHZActueel voornamelijk fotografen in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam. Neem contact op via 06 – 195 41 384 of stuur een mail naar [email protected].

Doelstelling
Het doel van deze website is het zo snel mogelijk brengen van kwalitatief nieuws in woord en beeld over de inzet van de hulpdiensten in de regio Zuid-Holland Zuid. Wij proberen een zo compleet mogelijk beeld te geven van de werkzaamheden van de hulpverleners.

Adverteren
Op deze website bestaat de mogelijkheid om te adverteren. De tarieven en informatie over het aantal bezoekers op deze website volgen binnenkort. Contact opnemen kan telefonisch (0619541384) of via de mail.