Tiplijn: 06-19541384

2 doden en 2 zwaargewonden bij schietpartij in Alblasserdam; verdachte aangehouden

0

ALBLASSERDAM – Bij de schietpartij op een zorgboerderij aan de Molensingel in Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee doden en twee zwaargewonden gevallen. De verdachte is inmiddels opgepakt.

De schietpartij gebeurde rond kwart voor elf op het terrein rond de zorgboerderij. Al snel werd duidelijk dat er meerdere slachtoffers waren die er ernstig aan toe zouden zijn. Veel ambulances, politie en twee traumahelikopters gingen ter plaatse.

Daar bleek dat de hulpverleners voor twee slachtoffers niets meer konden betekenen. Zij overleden ter plaatse. Twee andere slachtoffers zijn zwaargewond geraakt. Zij zijn behandeld en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

In het park Huis te Kinderdijk aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam werd de verdachte aangehouden. Daarbij is het vuurwapen in beslag genomen. De getuigen worden opgevangen, voor hen wordt hulp geregeld.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Het vuurwapen van de verdachte is veiliggesteld. Forensisch specialisten zijn ter plaatse.

Updates volgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer