Tiplijn: 06-19541384

Meisje (16) en vrouw (34) dodelijke slachtoffers schietpartij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De slachtoffers die bij de schietpartij in Alblasserdam zijn overleden, zijn een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam. De ernstig gewonde slachtoffers die naar het ziekenhuis zijn gebracht, zijn een 12-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam. De twee gewonden zijn met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

De aangehouden verdachte is een 38-jarige man uit Oud-Alblas. Hij werd om 11.20 uur in het park Huis te Kinderdijk aangehouden. Door het Team Parate Eenheid (TPE) is hij middels een BTGV aangehouden.

Bij de zorgboerderij aan de Molensingel wordt door de politie uitgebreid onderzoek gedaan. Forensisch specialisten gaan met een 3D-scanner de plaats delict in kaart brengen.

Mensen die bij de schietpartij aanwezig waren en hun familie zijn opgevangen in cultureel centrum het Landvast. Verdere getuigen zijn in een kerk in de omgeving opgevangen. Aan het einde van de middag zal een persconferentie worden gehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer