Tiplijn: 06-19541384

Gewonden schietpartij zorgboerderij Alblasserdam weer thuis

0

ALBLASSERDAM – De twee mensen die gewond raakten bij de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam zijn weer thuis. Dat heeft het Openbaar Ministerie maandag laten weten. Het gaat om een 12-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam. Eén van hen mocht eind vorige week het ziekenhuis al verlaten.

Bij de schietpartij kwamen een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam om het leven. De 38-jarige verdachte van de schietpartij zit vast. Hij wordt verdacht van drie keer moord dan wel doodslag en twee keer een poging daartoe.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer