Tiplijn: 06-19541384

Weer inzet hulpdiensten na aantreffen kinderfietsje langs het water in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Langs een sloot aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht is dinsdag aan het einde van de middag een kinderfietsje gevonden. Tegen 18.00 uur kreeg de politie een melding van het achtergelaten fietsje. Na wat onderzoek door agenten werd toch besloten de brandweer te laten alarmeren. Die kwamen met spoed ter plaatse. De sloot is korte tijd door onder andere brandweerduikers doorzocht, maar er werd geen persoon in het water aangetroffen.

De laatste tijd is het weer op meerdere plekken raak. Zo doorzocht de brandweer vorige week al een kanaal bij Gorinchem, afgelopen donderdag een sloot bij Schelluinen en gisteren nog werd er langs een sloot in Papendrecht een verlaten kinderfietsje gevonden. In geen van alle gevallen bleek er ook een kindje te water te zijn geraakt, maar toch neemt de brandweer keer op keer weer geen risico en wordt er steeds met spoed een zoekactie georganiseerd.

Foto’s: Eline Moerkerken, Lars Liefhebber en Keyano Veldhuis (ingezonden).

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer