Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doorzoekt kanaal bij Gorinchem na aantreffen kinderfietsje

0

GORINCHEM – De brandweer heeft dinsdag aan het begin van de avond het kanaal langs de Handelskade bij Gorinchem doorzocht nadat er langs de waterkant een kinderfietsje werd aangetroffen. Omdat er niet direct met zekerheid kon worden vastgesteld of er mogelijk een kind te water zou zijn geraakt, nam de brandweer de melding zeer serieus. Onder meer een oppervlaktereddingsteam uit Gorinchem en de brandweerduikers uit Dordrecht werden met spoed ingezet.

Nadat het team uit Gorinchem een eerste zoekslag had gemaakt, meldde een buurtbewoner dat het fietsje er al meerdere dagen zou liggen. Hierop werd de zoekactie vrij snel gestaakt. De duikers uit Dordrecht zijn uiteindelijk niet het water in geweest. De politie doet verder onderzoek en zoekt onder andere naar de eigenaar van de fiets.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer