Tiplijn: 06-19541384

Brandweer, ambulance en politie opgeroepen voor fiets in sloot in Schelluinen

1

SCHELLUINEN – In een sloot langs de Voordijk in Schelluinen is woensdag 27 maart 2024 een fiets aangetroffen. Omdat niet uitgesloten kon worden dat er ook nog een persoon in de sloot lag, zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt. De brandweer, waaronder een duikteam uit Dordrecht, de politie en de ambulancedienst werden opgeroepen om te zoeken en eventueel medische hulp te bieden. Oppervlakteredders van de brandweer hebben de sloot doorzocht. Er is niemand in het water aangetroffen. De fiets is door de politie meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Die fiets is van mij maar ik hoef hem niet meer! toen is hij afgepakt en heeft iemand hem daar in de sloot gegooid.

Reageer