Tiplijn: 06-19541384

Vermiste Yoran (16) nog altijd niet gevonden; familie doet nieuwe oproep

0

SLEEUWIJK – De vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk is nog altijd niet gevonden. Yoran verdween op zondag 24 december 2023 na het uitgaan. Hij werd voor het laatst gezien bij jongerencentrum ‘De Pomp’ in Sleeuwijk, maar momenteel gaat de familie er vanuit dat hij in de rivier de Merwede terecht is gekomen. De familie doet vandaag een nieuwe oproep, voornamelijk gericht aan watersporters.

De vader van Yoran schrijft: ”Ondanks de enorme zoektocht van 13 januari en ook de vele teams en vrijwilligers die de afgelopen maanden aan het zoeken zijn geweest, hebben we deze nachtmerrie nog altijd niet helemaal af kunnen sluiten. Nu er weer meer mensen op en aan het water zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn of je een spoor van Yoran tegenkomt! Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam én Gorinchem richting Biesbosch / Hollands Diep / Zeeland.”

De blauwe bomberjack, waar eerder foto’s van gedeeld werden, is inmiddels door oplettende wandelaars langs de rivier gevonden. Mensen die tips hebben kunnen dit melden bij de politie via deze link.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer