Tiplijn: 06-19541384

Yoran Krol (16 jaar) uit Sleeuwijk vermist; zoektocht bij rivier de Merwede

0

SLEEUWIJK / GORINCHEM – Sinds afgelopen nacht wordt Yoran Krol uit Sleeuwijk vermist. De 16-jarige jongen is rond middernacht voor het laatst gezien bij jongerencentrum ‘De Pomp’, aan de Sportlaan 3A in Almkerk. Yoran is te herkennen aan zijn opvallende donkerblauwe bomberjack. De jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook droeg hij een spijkerbroek.

Aan het begin van de nacht is op de Merwedebrug bij Gorinchem een zwarte fiets aangetroffen. Hulpdiensten hebben in de omgeving van de brug gezocht. Hierbij zijn onder andere meerdere boten en een politiehelikopter ingezet. Vooralsnog is er niemand aangetroffen.

Heeft u meer informatie over Yoran of over zijn huidige verblijfplaats, neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of bel met 06-23314650.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer