Tiplijn: 06-19541384

Zaterdag grote zoekactie met vrijwilligers naar de nog steeds vermiste Yoran Krol

0

SLEEUWIJK – Aanstaande zaterdag, 13 januari, zal er een grote zoekactie georganiseerd worden met als doel de nog steeds vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk te vinden.

De 16-jarige Yoran wordt sinds zondag 24 december 2023 vermist. Die nacht is hij rond 00.30 uur voor het laatst gezien in Sleeuwijk. Zijn fiets werd later die nacht aangetroffen bij de Merwedebrug.

Sinds zijn vermissing wordt er zo goed als dagelijks gezocht naar Yoran. Hierbij zijn regelmatig helikopters en boten ingezet, maar tot op heden zonder resultaat.

Aanstaande zaterdag zal er een zoekactie georganiseerd worden. De familie van Yoran doet in een emotionele oproep een beroep op vrijwilligers, die aanstaande zaterdag zouden willen deelnemen aan de zoekactie. Vrijwilligers die willen helpen zoeken kunnen zich zaterdagochtend 13 januari om 10.00 uur melden aan het Kerkeinde 30 in Sleeuwijk. De zoekactie wordt mede georganiseerd door het Coördinatie Platform Vermissing (CPV) en is in samenwerking met de politie en de familie van Yoran.

Heeft u meer informatie over de vermissing, neem dan contact op met de politie via nummer 0800-6070.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer