Tiplijn: 06-19541384

Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Rivierdijk Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De brandweer is woensdagavond uitgerukt naar een woning langs de Rivierdijk in Sliedrecht vanwege een schoorsteenbrand. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker uit Papendrecht, die met spoed ter plaatse kwam, de schoorsteen geveegd. De weg is vanaf de Rembrandtlaan tot iets voorbij het incident aan de Rivierdijk tijdelijk afgesloten geweest.

Brandweer Zuid-Holland Zuid heeft het de laatste maanden druk met het blussen van schoorsteenbranden in de regio. Alleen al in de gemeente Molenlanden waren er veertien schoorsteenbranden. Ook in de omliggende gemeenten was het in de afgelopen 3 maanden flink raak. Zo ontstonden er schoorsteenbranden in Sliedrecht, Hardinxveld, Hendrik-Ido-Ambacht, Gorinchem en Alblasserdam.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Jorrit de Haas

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer