Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer bij brand in flatwoning Gorinchem; traumahelikopter opgeroepen

0

GORINCHEM – In een flatwoning aan de Weverstraat in Gorinchem is maandagmiddag 22 november brand uitgebroken. In de woning is een slachtoffer aangetroffen. De brand werd rond 16.15 uur ontdekt waarna de brandweer met spoed ter plaatse ging. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de woning vol zwarte rook te staan. Brandweermensen betraden de woning en troffen daar een slachtoffer aan. Het slachtoffer is naar buiten gebracht en wordt door brandweermensen en ambulancepersoneel behandeld. Ook een traumahelikopter is opgeroepen. Agenten zijn bezig om de omliggende flatwoningen te ontruimen.

Update: het slachtoffer van de woningbrand is overleden. Voor meer informatie, zie: Dode na brand in flatwoning Gorinchem voor meer informatie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer