Tiplijn: 06-19541384

Dode na brand in flatwoning Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een brand in Gorinchem is maandagmiddag een man om het leven gekomen. De brand op de vijfde etage van een flat aan de Weverstraat brak maandag 22 november rond 16.15 uur uit. De flatwoning bleek vol dikke zwarte rook te staan. Brandweermensen die de woning betraden om de brand te blussen troffen een slachtoffer aan. Direct werden een tweede ambulance en traumahelikopter opgeroepen. Alle hulp bleek voor het slachtoffer echter te laat te komen. De hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen.

Omliggende flatwoningen werden door de politie ontruimd. De brandweer had de brand snel onder controle. De woning is daarna geventileerd.

Onduidelijk is nog hoe de brand is ontstaan. De politie laat weten dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. De politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand. Ook de identiteit van de man is nog onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer