Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder raakt gewond bij aanrijding met bedrijfsbusje in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een motorrijder is dinsdagochtend 20 juli 2021 gewond geraakt bij een ongeval op de Newtonweg in Gorinchem. Dit gebeurde rond 07.15 uur op de kruising met de Laurens Penningstraat. De motorrijder kwam in botsing met een bedrijfsbusje en kwam een even verderop terecht. De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van het werkbusje bleef ongedeerd.

De Newtonweg is berucht om de ongevallen die daar plaatsvonden in de afgelopen jaren. Vorig jaar botsten daar twee auto’s op elkaar, verder kwamen in dat jaar een bestelbus en een auto met elkaar in botsing en ook eind 2018 ging het goed mis tussen twee personenauto’s.

Hoe het ongeval dinsdagochtend kon gebeuren, wordt onderzocht. Een woordvoerster van de politie meldt: “Onderzoek zal moeten uitwijzen wat precies de oorzaak is van dit ongeval, waarschijnlijk heeft de een de ander geen voorrang verleend terwijl dat wel de bedoeling was.”

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer