Tiplijn: 06-19541384

Veel schade bij ongeval op Newtonweg in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de kruising van de Newtonweg met de Stephensonweg in Gorinchem zijn vrijdag 14 december 2018 aan het eind van de middag twee auto’s op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het ongeval gebeurde toen een automobilist vanaf de Stephensonweg de Newtonweg op wilde rijden. Hij kwam hierbij in botsing met een auto die op de Newtonweg reed. Eén rijbaan van de Newtonweg is even afgesloten geweest vanwege bergingswerkzaamheden. Beide voertuigen liepen flinke schade op door het ongeval en moesten door het bergingsbedrijf worden opgehaald.

Foto’s: Herbert van Dalen & Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Moest er een keer van komen, zo achterlijk hard als die gasten van Slager rijden. Nu zullen ze hier geen schuld hebben, want voorrangsweg

Reageer