Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s van gezin in brand gestoken; politie arresteert vijf jongeren

0

ZWIJNDRECHT – Vijf jongeren in de leeftijd van 16 tot 22 jaar uit Zwijndrecht zijn in de afgelopen dagen aangehouden in het onderzoek naar de brandstichtingen in de Van Polanenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Agenten die sinds de branden op 26 maart en donderdag 13 mei onderzoek doen hebben vijf verdachten gearresteerd.

Eind maart ging een auto in de Van Polanenstraat in vlammen op en was er al direct een vermoeden van brandstichting. Vorige week donderdag ging in dezelfde straat opnieuw een auto van het gezin in vlammen op.

De vijf jongeren zijn verhoord. Na verhoor zijn vier van de verdachten voorlopig heengezonden. Eén van de vijf zit nog vast. Het onderzoek is nog steeds in volle gang. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer