Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw auto in brand gestoken in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In de nacht van woensdag 12 mei op donderdag 13 mei 2021 is in Hendrik-Ido-Ambacht een geparkeerde auto in brand gestoken. De brandstichting gebeurde omstreeks 04.15 uur aan de Van Polanenstraat. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om de brand te blussen, maar konden niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde en een ander voertuig ook beschadigd raakte. De politie is inmiddels een onderzoek gestart en heeft verschillende sporen veilig gesteld.

Op 21 maart 2021 ging in dezelfde straat ook een auto in vlammen op. Ook bij dit incident werd onderzoek gedaan naar brandstichting. De twee incidenten zouden verband met elkaar hebben. De politie doet hier verder onderzoek naar.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer