Tiplijn: 06-19541384

Geparkeerde auto gaat in vlammen op in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een auto die in de Van Polanenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht geparkeerd stond is in vlammen opgegaan. Dit gebeurde in de nacht van donderdag 25 maart op vrijdag 26 maart 2021. De brand werd rond 01.30 uur ontdekt, waarna de brandweer en politie met spoed uitrukten. Bij aankomst van de hulpverleners sloegen de vlammen uit de auto. De brandweermensen hebben de brand geblust maar konden niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte.

Twee auto’s die naast de brandende auto geparkeerd stonden konden worden gered. De auto’s hebben lichte schade opgelopen. De politie houdt er sterk rekening mee dat de brand is aangestoken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer