Tiplijn: 06-19541384

Mogelijke brandstichter (25) aangehouden na reeks autobranden in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft donderdag 18 februari een 25-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij is verdachte in de reeks autobranden in januari en februari 2021 in Gorinchem. Drie auto’s in de Haarwijk gingen in januari in vlammen op. Bij een vierde autobrand aan de Gerard van Lomstraat raakten twee auto’s zwaar beschadigd. De autobranden waren telkens rond middernacht.

De Gorinchemmer werd aangehouden toen hij zich gisteren meldde op het politiebureau. Daar werd hij aangehouden in een andere zaak. “In het onderzoek naar de autobranden hebben we deze 25-jarige man als verdachte van betrokkenheid kunnen bestempelen. We gaan met hem in verhoor,” laat politiewoordvoerder Gijs van Nimwegen weten. De politie heeft alle branden in onderzoek. Onderzocht wordt onder andere of een verband tussen de branden kan worden bewezen.

Foto’s: Max Liet.

Gerelateerd nieuws
13 januari 2021 – Auto brandt volledig uit in Gorinchem
25 januari 2021 – Auto in brand op Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem
7 februari 2021 – Auto verwoest door brand in Haarwijk Gorinchem
14 februari 2021 – Twee auto’s in brand in Gorinchem

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer