Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s in brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee auto’s in Gorinchem hebben zondagavond 14 februari 2021 forse schade opgelopen door brand. De brandweer werd rond 23.50 uur gealarmeerd voor een autobrand in de Gerard van Lomstraat. Bij aankomst bleken er twee geparkeerde voertuigen in brand te staan.

Brandweerlieden begonnen direct met blussen en hadden het vuur snel onder controle. Een schuimblusvoertuig kwam ter plaatse voor extra water. Naast de brandende auto’s stonden ook een aantal andere voertuigen geparkeerd. Zeker één van deze auto’s liep ook schade op.

De afgelopen weken zijn in Gorinchem meerdere auto’s in vlammen opgegaan. De politie houd rekening met brandstichting en doet onderzoek. Was u getuige van (een van) deze incidenten of heeft u andere informatie die de politie helpt in haar onderzoek? Laat het weten via 0900-8844.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer