Tiplijn: 06-19541384

Auto in brand op Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem

0

GORINCHEM – In Gorinchem is in de nacht van zondag 24 op maandag 25 januari 2021 een auto in brand geraakt. Het voertuig stond geparkeerd op de Koningin Wilhelminalaan in de Haarwijk. Kort voor middernacht werd de brand ontdekt. Vlak hiervoor was een harde knal gehoord. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Brandweerlieden wisten het vuur snel te blussen. In de omgeving waren meerdere politieagenten en ook een hondengeleider aanwezig. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie gaat uit van brandstichting. In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari stond enkele straten verderop ook al een auto in brand. Heeft u iets gezien of andere informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer