Tiplijn: 06-19541384

Fietser (80) ongeval Dordrecht is er slecht aan toe; onderzoek loopt nog

0

DORDRECHT – De fietser die zaterdagmiddag gewond raakte bij een ongeval op de Baanhoekweg in Dordrecht was er na de aanrijding zeer slecht aan toe. Het gaat om een 80-jarige man uit Dordrecht, meldt politiewoordvoerder Lillian van Duijvenbode. De bejaarde man is nog in leven maar hoe het precies met hem gaat, kan de politie maandagochtend niet zeggen vanwege de privacy van het slachtoffer.

De fietser werd zaterdagmiddag 1 augustus 2020 bij het oversteken van de Baanhoekweg geschept door een 19-jarige automobilist uit Alblasserdam. Het slachtoffer werd na stabilisatie door het medische personeel van ambulances en de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.

De politie heeft na het ongeval ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. De betrokken automobilist werd aangehouden wat bij een ongeluk met dergelijk letsel standaard procedure is. Hij is inmiddels weer vrij maar formeel nog wel verdachte in het onderzoek. Het politieonderzoek van de verkeersspecialisten naar de precieze toedracht van de aanrijding loopt nog.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer