Tiplijn: 06-19541384

Fietser geschept door auto in Dordrecht; man in zeer zorgelijke toestand naar ziekenhuis

0

DORDRECHT – Een oudere fietser is ernstig gewond geraakt nadat hij zaterdagmiddag 1 augustus 2020 door een auto werd geschept in Dordrecht. Het ongeval gebeurde ’s middags iets na 14.00 uur op de Baanhoekweg toen de man de weg overstak ter hoogte van het Generaal S.H. Spoorpad. Een automobilist schepte de man van rond de zeventig. Het slachtoffer kwam meters verderop op straat terecht.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse voor hulpverlening aan de ernstig gewonde fietser. Ook het team van de traumahelikopter werd ingezet. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De arts van de traumahelikopter reed mee naar het ziekenhuis voor ondersteuning van het ambulancepersoneel. Volgens de politie is de toestand van de oudere fietser zeer zorgelijk.

Het verkeer werd tijdens en na het ongeval omgeleid over een parkeerplaats van Chemours en het naastgelegen fietspad. Verkeersongevallen specialisten hebben ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De weg was voor de hulpverlening en het onderzoek enkele uren afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer