Tiplijn: 06-19541384

Politie verspreidt foto’s van uit kliniek ontsnapte Dordtenaar

0

DORDRECHT/DEN DOLDER – De politie zoekt een 43-jarige Dordtenaar, die verbleef op een Forensisch Psychiatrische Afdeling van een kliniek in Den Dolder. De man keerde zaterdag 1 juni niet terug van zijn toegekende verlof. De Dordtenaar zat in de kliniek na een veroordeling voor een mishandeling en een valse bommelding. De man was op grond van artikel 37 van het wetboek van strafrecht voor de periode van een jaar in een kliniek geplaatst.

Gevaarlijk
Zaterdag 1 juni is direct actie ondernomen om de man op te sporen. Tot nu toe heeft dit nog niet geleid naar zijn verblijfplaats. De man heeft over enige tijd dringend medicatie nodig. Het valt niet uit te sluiten dat hij een gevaar kan vormen voor zichzelf of zijn omgeving, meldt de politie. Ook bekenden en familieleden van de man geven aan dat de man zonder zijn medicatie (levens)gevaarlijk kan zijn.

Signalement

  • Blanke huidskleur
  • Donkergrijs gemillimeterd haar met een klein kuifje
  • Blauw / grijs / groene ogen
  • Tatoeages op zijn been
  • Donkerblauwe spijkerbroek
  • Donkerbruin bomberjack
  • Witte sportschoenen

Heeft u hem gezien?
De politie vraagt mensen die deze man hebben gezien of weten waar hij is, dit direct te melden bij de politie. Ziet u hem, benader hem dan niet zelf, maar bel gelijk met 112. Als u zich anoniem wilt melden kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Update: De man heeft de politie donderdag 6 juni aangehouden.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: