Tiplijn: 06-19541384

Gezochte Peter M. opgepakt door politie

0

DORDRECHT/DEN DOLDER – De gezochte 43-jarige Dordtenaar, die verbleef op een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder, is terecht. Hij werd door mensen herkend, die zijn foto bij het opsporingsbericht hadden gezien, op het station in Breda. Peter M. keerde zaterdag 1 juni 2019 niet terug van zijn toegekende verlof. Omdat de man zonder zijn medicatie een gevaar vormde voor zichzelf en zijn omgeving startte de politie direct een groot onderzoek.

Donderdagmiddag 6 juni rond 13.30 uur werd de man herkend door publiek dat hem zag lopen. De politie werd ingeschakeld die hem aanhield en vaststelde dat het inderdaad de gezochte man was. Hij wordt op korte termijn overgebracht naar de kliniek in Den Dolder. De familie van de man is inmiddels op de hoogte gebracht dat hij weer terecht is.

De man zat in de kliniek na een veroordeling voor een mishandeling en een valse bommelding. De man was op grond van artikel 37 van het wetboek van strafrecht voor de periode van een jaar in de kliniek in Den Dolder geplaatst.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: