Tiplijn: 06-19541384

Weer een overval bij Kruidvat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een filiaal van Kruidvat in Dordrecht is maandagavond 18 januari overvallen. Het gaat om het filiaal aan het Pearl Buck-Erf in Stadspolders. Even voor 18:00 uur kwam een man de drogisterij binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een scherp voorwerp. Hij deed een greep uit de kassalade en vertrok met een nog onbekende buit op de fiets. Toegesnelde agenten startten direct een onderzoek in de omgeving. Dit heeft nog niet tot een aanhouding geleid.

De verdachte droeg een zwarte jas met capuchon en een groen petje. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Eerder deze week was het Kruidvatfiliaal aan het Admiraalsplein in Dordrecht ook al doelwit van een overval.

Overvallen
Naast de twee overvallen op de Kruidvatfilialen, waren de afgelopen maand meerdere winkels in Dordrecht doelwit van een overval. Zo werd Dirk supermarkt in het centrum overvallen, een filiaal van Intertoys aan het Van Oldebarneveltplein en begin december Plus supermarkt aan het Eemsteynplein. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden voor één van de overvallen.

FullSizeRender(2) FullSizeRender(3)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer