Tiplijn: 06-19541384

Man met mes overvalt drogisterij in Dordrecht

2

DORDRECHT – De Kruidvat aan het Admiraalsplein in Dordrecht is donderdagmorgen overvallen. Net na opening van de winkel, rond 09.15 uur, kwam een nog onbekende man de winkel binnen. Het personeel werd met een mes bedreigd. Vervolgens ging de dader er vandoor in de richting van de Piet Heijnstraat. De man ging er met geld en sigaretten vandoor. Een medewerker van de naastgelegen Albert Heijn supermarkt ging de overvaller nog achterna, maar de dader wist te ontkomen.

Signalement
Het gaat om een licht getinte man van rond de 25 jaar, ongeveer 1.75 meter lang en vrij slank. De man heeft donker haar en hij droeg een zwarte jas en zwarte kleding. Verder droeg hij een groene tas bij zich.

Derde overval
Het is de derde overval in Dordrecht in relatief korte tijd. Op woensdag 30 december werd een filiaal van de Intertoys overvallen en afgelopen zaterdag nog was de supermarkt Dirk in het centrum van Dordrecht het doelwit. Het is nog onbekend of er een verband is tussen deze overvallen. De politie heeft de overvallen in onderzoek.

20160114070438

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer