Tiplijn: 06-19541384

Supermarkt Dirk in centrum Dordrecht overvallen

0

DORDRECHT – Een nog onbekende man heeft zaterdagmorgen supermarkt ‘Dirk’ aan de Cornelis de Wittstraat in het centrum van Dordrecht overvallen. De man kwam net na openingstijd, 08.00 uur, de winkel binnen en eiste geld.

Signalement
De man ging er met een nog onbekende buit vandoor. Het gaat om een kleine man, ongeveer 1.60 meter lang, hij droeg een fel witte broek, geruite schoenen met een grijs/wit patroon, een zwarte jas met capuchon en zwarte pet. Hij ging er na de overval vandoor op een fiets. Heeft u informatie over deze man of heeft u zaterdagmorgen iets opvallends gezien in de buurt van de supermarkt? Bel dan met de politie via 0900-844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem. Belt u dan met 0800-7000.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de overval. In verband hiermee heeft de politie forensisch onderzoek gedaan in de Dirk. Er is tot nu toe niemand aangehouden.

Foto’s: Gerard van Helden (ingestuurd)

IMG_7232 IMG_7233

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer