Tiplijn: 06-19541384

Leerdammer (20) voor de derde keer gepakt na invordering rijbewijs

1

LEERDAM – Een 20-jarige man uit Leerdam is afgelopen zaterdag opnieuw door agenten betrapt voor rijden met een ingevorderd rijbewijs. Op 23 augustus werd de man betrapt toen hij met 146 kilometer per uur over de N848 reed, waar 80 kilometer per uur is toegestaan. Zijn rijbewijs werd toen ingevorderd.

Enige tijd later, op 12 september, betrapten agenten de man toen hij toch in een auto was gestapt. De man bleek hardleers, want afgelopen weekend was het opnieuw raak. Zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur herkenden agenten de man toen hij met een auto door de Cochiuslaan reed. Agenten lieten de man stoppen waarop hij werd aangehouden. De zaak is verder op het politiebureau afgehandeld. De man zal zich voor alle drie zaken moeten verantwoorden bij de rechter. Zijn auto werd nog niet ingevorderd. Mocht hij nog een keer de fout in gaan, dan zal dit mogelijk wel het geval zijn, weet politie Leerdam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gelijk slopen die auto. Als zo’n eikel een ongeluk veroorzaakt moet je maar afwachten of de schade te verhalen is.

Reageer