Tiplijn: 06-19541384

Tweede verdachte aangehouden voor overval met vuurwapen in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In het onderzoek naar een overval op Carpetright aan de Leeghwaterstraat is woensdag een 22-jarige man uit Breda aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op 28 mei. Eerder hield de politie al een 19-jarige verdachte aan.

Donderdagavond 28 mei werd de woonwinkel om ongeveer 19.45 uur overvallen. Op het moment dat de overvaller de zaak binnen kwam waren er twee personeelsleden aanwezig. Zij werden gedwongen om onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag af te geven. Hierna ging de overvaller er vandoor.

Ondanks diverse afzettingen in de omgeving en de inzet van een politiehelikopter kon de verdachte in eerste instantie ontkomen. Dankzij getuigenverklaringen kwam de politie de verdachte snel op het spoor. Een 19-jarige verdachte werd later die avond door een arrestatieteam in zijn woning in Breda aangehouden.

Het onderzoek van het Regionaal Team Overvallen (RTO) leidde onlangs naar een tweede verdachte. Deze 22-jarige man werd woensdag 22 juli aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer