Tiplijn: 06-19541384

Overval met vuurwapen bij Carpetright in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een filiaal van de Carpetright, aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht, is donderdagavond overvallen. Rond 19.45 uur kwam een man de winkel binnen waarop hij het personeel bedreigde met een vuurwapen. De man ging er vervolgens met een onbekende buit vandoor.

Het gaat om een getinte man, ongeveer 1.60 meter lang, hij droeg een blauwe parkajas met capuchon, blauwe spijkerbroek en donkerblauwe schoenen. De politie heeft direct na de overval de omgeving met vele politie-eenheden doorzocht. Ook werd met diverse speurhonden gezocht en vanuit de lucht kregen agenten ondersteuning van de politiehelikopter.

De politie liet rond 22.00 uur weten dat er tot op heden niemand is aangehouden. Ook raakte niemand bij de overval gewond.

Foto: Ruben van der Sterren

IMG_0189-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer