Tiplijn: 06-19541384

Bredanaar (19) aangehouden als verdachte van overval Carpetright Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 19-jarige man uit Breda is aangehouden als verdachte van de overval op de Carpetright donderdagavond in Sliedrecht. Donderdag 28 mei werd om ongeveer 20.30 uur werd de woonwinkel aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht overvallen. Op het moment dat de overvaller de zaak binnenkwam waren er twee personeelsleden aanwezig. Zij werden bedreigd met een vuurwapen en werden gedwongen een geldbedrag af te geven

Nadat de politie ter plaatse kwam, was de verdachte al gevlucht. Ondanks diverse afzettingen in de omgeving en de inzet van de politiehelikopter werd de verdachte niet direct aangetroffen. In het onderzoek dat volgde werd de politie echter door getuigen op het spoor gezet van een verdachte. Die kon later die avond door een arrestatieteam in zijn woning in Breda worden aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer