Tiplijn: 06-19541384

Albert Heijn in Giessenburg deelt beelden van inbraak

4

GIESSENBURG – Bij de Albert Heijn aan het Lijnbaanplein in Giessenburg is in de nacht van maandag 31 oktober op dinsdag 1 november ingebroken. De dag na de inbraak deelde de supermarkt via social media beelden van de inbraak. Op het filmpje is te zien dat drie mannen proberen om de elektrische deuren, die toegang verschaffen tot de winkel, te forceren. Wanneer dit niet lukt slaan zij met een grote hamer de ruit kapot. Na wat trappen ligt de ruit eruit en kunnen de mannen de winkel in. In de winkel gaan al snel rookmachines aan, waarna de inbrekers op de vlucht slaan. De Albert Heijn vraagt iedereen die meer informatie heeft om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Beeld: Albert Heijn Giessenburg

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Dat zijn vast geen allochtonen (van islamitische persuasie). (Want dat woord gebruiken wij niet meer.)