Tiplijn: 06-19541384

25-jarige vrouw wordt geschept door automobilist in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een 25-jarige vrouw uit Oud-Alblas is donderdagmiddag 25 april 2024 gewond geraakt, nadat zij op de Heiweg in haar woonplaats werd geschept door een automobilist. De vrouw was aan het hardlopen en werd rond 16.30 uur aangereden door een 44-jarige plaatsgenoot. De automobilist vertelde dat hij de hardloopster niet had gezien. Hij merkte de vrouw pas op, nadat de aanrijding plaatsvond. Door de botsing kwam de twintiger een stuk verderop in de berm terecht. Eén van haar schoenen vloog over de sloot en kwam zo’n twintig meter verderop in een weiland terecht.

De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Intussen boden omstanders eerste hulp. De gewonde hardloopster is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en verdere behandeling. Hoe ernstig haar verwondingen zijn, is nu nog niet duidelijk.

Omdat de politie de zaak goed wil onderzoeken, is de Heiweg afgesloten voor sporenonderzoek. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek. In het kader van het onderzoek is ook de mobiele telefoon van de automobilist in beslag genomen. De politie hoopt op die manier te kunnen achterhalen hoe het mis kon gaan op de Heiweg.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer