Tiplijn: 06-19541384

Auto en traktor botsen in Ottoland

3

OTTOLAND – Bij een ongeval tussen een auto en een traktor is vrijdagavond 19 april één persoon lichtgewond geraakt. Het ging mis rond 20.30 uur toen op de A in het dorp de aanrijding plaatsvond. Hoe het kan dat de twee voertuigen elkaar raakten, is niet bekend. De auto raakte door de klap half te water. De bestuurder van de auto kon zelfstandig uit het voertuig komen. Een bergingsbedrijf werd ingezet om de auto af te voeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Ottolander on

    Die brede zware trekkers rijden heel veel heel snel heen-en-weer over de smalle wegen langs de Graafstroom. Dit is onveilig en de huizen scheuren daardoor.

Reageer