Tiplijn: 06-19541384

Een maand ZHZActueel.nl: waarom deze website?

2

Geachte bezoeker,

ZHZActueel bestaat vandaag een maand. Wellicht bezoekt u deze site regelmatig en hebt u inmiddels gemerkt dat we op deze site het nieuws rondom de inzet van de hulpdiensten in Zuid-Holland Zuid brengen.

Graag vertellen wij u middels dit bericht wat meer over de achtergrond van ZHZ Actueel.

Waarom deze website?
IMG_6386We zijn vandaag precies een maand bezig met de website ZHZ Actueel. Deze website is ontstaan omdat er geen regionale nieuwswebsite meer bestond die het 112-nieuws uit de regio Zuid-Holland Zuid bracht. Voorheen was er in deze regio de website Brandongevallen.nl die goed bekend stond en haast al het harde nieuws bracht. Na het verval van deze website ontstonden er door de hele regio kleinere 112 sites en verscheen heel veel nieuws helemaal niet meer. Door middel van deze website willen we al dit nieuws weer samenvoegen en komen tot een volledig nieuwsplatform en dit op een professionele manier vormgeven.

We werken nu vanaf 5 april met ruim twintig mensen aan deze website en ZHZActueel.nl is wat ons betreft nu al een succes. De bezoekersaantallen liggen binnen een maand al ruim boven de verwachting. Ook het aantal volgers op Twitter (op dit moment bijna 900) groeit snel. Onze fotografen wonen verspreid over de hele regio en dat zorgt er voor dat we vaak als eerste aanwezig zijn bij een incident. Dit zorgt ervoor dat we u via Twitter (@ZHZActueel) als eerste op de hoogte kunnen brengen van het nieuws, vaak al snel met een foto vanaf de locatie van het incident.

Wat cijfers..
Sinds de start van deze website hebben we al 89 nieuwsberichten geplaatst. Het meest gelezen bericht is op dit moment het bericht over de grote brand in het bedrijfspand in Zwijndrecht. Dit bericht is inmiddels ruim 15.000 keer bekeken. In totaal bezochten bezoekers afgelopen maand 25.455 keer ZHZActueel.nl en bekeken ze in totaal 85.966 pagina’s. Cijfers waar we, zeker omdat de website nog maar één maand online is, erg blij mee zijn.

Buitenbrand-berm-Noordkil-Papendrecht-3Overstap naar nieuwe webhost
Afgelopen donderdag en vrijdag waren er wat problemen bij onze webhost waardoor we af en toe niet bereikbaar waren. Door de onverwacht snelle groei van deze website en de problemen bij de webhost besloten we te verhuizen van webhost en dit hebben we vrijdag al direct gerealiseerd. De website is hierdoor stabieler en sneller geworden waardoor we u nog beter op de hoogte kunnen houden van het actuele nieuws.

Kostendekkende website
De tijd dat hardnews verslaggever een beroep was is (helaas) zo goed als voorbij. Deze website is dan ook niet opgezet met het doel om hier geld mee te gaan verdienen. Wel is het de bedoeling om de site kostendekkend te houden door middel van advertenties. Voor zowel regionale als hulpverlenend gerelateerde bedrijven een buitenkans om potentiële klanten te bereiken. Adverteren op deze website is niet duur. Neem telefonisch contact op of stuur een mail voor meer informatie over onze aantrekkelijke prijzen.

Tenslotte willen we iedereen hartelijk bedanken voor het bezoeken van deze site! We hopen u nog lang van het actuele nieuws uit Zuid-Holland Zuid te voorzien.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. taartpuntje on

    Eindelijk weer een website die het nieuws goed brengt, maar het vergelijk met brandongevallen gaat niet op hoor, jullie doen het echt een stuk beter! Ga zo door!

  2. Rob van der Woude on

    Ook mijn complimenten over deze site. Het vergelijken met de ouwe brandongevallen moet je niet letterlijk nemen denk ik zo. Ze hebben wel het zelfde doel om het nieuws op 112 gebied te brengen. Brandongevallen was zo beetje de eerste die daar ooit mee is begonnen en was ook wel ziet zo uitgebreid zoals het nu gaat en kan. Vroeger had je ook geen socialmedia en dat wordt nu ook volop ingezet en is een meerwaarde voor een site zoals deze.

    Grt Rob van der Woude (oud medewerker brandongevallen)

Reageer