Tiplijn: 06-19541384

ZHZActueel.nl in 2014 ruim 1,3 miljoen keer bezocht

1

logo ZHZActueelBeste bezoeker,

Allereerst willen we u vanaf deze plaats het allerbeste wensen voor 2015. Daarnaast willen we alle bezoekers danken voor het bezoeken van deze website in het afgelopen jaar. In april 2014 besloten ruim vijftien 112-fotografen uit Zuid-Holland Zuid om hun foto’s, die toen op diverse nieuwswebsites en kranten verschenen, ook gezamenlijk te gaan publiceren op één website: ZHZActueel was geboren. Begin april gingen we live en in de negen maanden dat ZHZActueel bestaat werd de website maar liefst 1.313.683 keer bezocht. Tijdens deze bezoeken werden in totaal 2,3 miljoen pagina’s bekeken.

Het meest gelezen bericht was het item over de vrachtwagenchauffeur die een boete van 17.000 euro kreeg, nadat hij werd gecontroleerd toen hij aan agenten de weg vroeg. Dit bericht werd massaal gedeeld en 150.000 keer gelezen. Het ontstellende nieuws dat agent Robert-Jan Hartman uit Leerdam was overleden na een ongeval tijdens een teamuitje werd zo’n 80.000 keer gelezen.

De omvang van het team van fotografen en verslaggevers van ZHZActueel is sinds de start in april verdubbeld. Ook zijn we bij diverse uitgevers inmiddels vaste leverancier van het hulpverleningsnieuws. Al met al is ZHZActueel, gezien de hoge bezoekcijfers en dus blijkbaar de meerwaarde, wat ons betreft een succes. We hopen u in 2015 weer met frisse moed in woord en beeld te voorzien van het 112-nieuws uit Zuid-Holland Zuid.

Namens het team achter ZHZActueel nogmaals een gelukkig en veilig 2015 toegewenst!

Hartelijke groet,
Redactie ZHZActueel – Roy Vermeer, Peter Stam, Daniel de Roo en Willem de Wolf

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer