Tiplijn: 06-19541384

Man onwel in Alblasserdam na aanrijding in Ridderkerk

0

ALBLASSERDAM – Een 53-jarige man uit Alblasserdam is maandagavond 8 juli 2024 onwel geraakt op de Pijlstoep in Alblasserdam, na eerder in Ridderkerk betrokken te zijn geweest bij een aanrijding. De man fietste rond 19.00 uur die avond over de Lagendijk in Ridderkerk, toen hij op de kruising met de Burgemeester de Zeeuwstraat in aanrijding kwam met een auto. De fietser kwam ten val en werd daar nagekeken door ambulancepersoneel. De man hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis.

Toen hij inmiddels aan de Pijlstoep in Alblasserdam was gearriveerd, raakte hij rond 20.30 uur op straat onwel. Ambulances, de politie en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Ambulancepersoneel heeft hulp verleend aan de onwel geraakte man. Vervolgens is de Alblasserdammer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De komst van de traumahelikopter die vanuit Amsterdam aanvliegend was, werd niet afgewacht.

De politie laat weten dat verkeersongevallen specialisten nader onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding. De 61-jarige automobiliste uit Ridderkerk raakte bij het ongeval niet gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer