Tiplijn: 06-19541384

Politieachtervolging van gestolen auto eindigt in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een politieachtervolging is in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli geëindigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Eerder die avond kreeg de politie een melding van een gestolen auto in Brabant. Agenten kregen de auto vervolgens in het vizier. De inzittende van het voertuig ging er daarop vandoor waarop de politie een achtervolging startte. De achtervolging eindigde uiteindelijk rond middernacht toen de verdachte een steegje aan de Roemer Visscherhof in Hendrik-Ido-Ambacht inreed. De man reed zichzelf klem in het doodlopende steegje en botste hierbij tegen een geparkeerde auto en een schutting. Na een korte achtervolging te voet kon de verdachte door de politie worden aangehouden. De politie doet onderzoek en heeft de gestolen auto laten afslepen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer