Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen woning langs de Lekdijk bij Nieuw-Lekkerland (update)

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 78-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagmiddag 5 juli met zijn auto tegen een woning langs de Lekdijk bij Nieuw-Lekkerland gebotst. De aanrijding gebeurde even na 15.00 uur. De auto ramde containers, een hek en lantarenpaal en kwam tegen de woning tot stilstand.

De automobilist is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij raakte niet gewond. In de woning was op het moment van de aanrijding een jonge vrouw aanwezig, zij is geschrokken maar bleef ongedeerd. Zowel de auto als de woning raakten behoorlijk beschadigd. Een deel van de muur van de woning is ontzet door de aanrijding.

De brandweer heeft de situatie veiliggesteld. Vervolgens hebben medewerkers van Salvage en de gemeente de woning geïnspecteerd op instortingsgevaar. Aan het begin van de avond is de auto door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De automobilist is daarom ook meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer