Tiplijn: 06-19541384

Brandweer zaagt bekneld kindje vrij in woning in Oud-Alblas

1

OUD-ALBLAS – Een klein kind is dinsdag 2 juli 2024 met een been bekneld geraakt tussen de spijlen van een box. Dit gebeurde in een woning aan de Dorpsstraat in Oud-Alblas. Men kreeg het kind met geen mogelijkheid bevrijd en dus werd uiteindelijk de meldkamer gebeld. De politie, brandweer Alblasserdam en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. De brandweer heeft één van de spijlen weggezaagd, waarna het kindje, dat ongedeerd is gebleven, kon worden bevrijd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Je hebt toch zelf (of de buren) wel een zaag?! Dan hoeft de brandweer niet te komen voor zoiets kleins…

Reageer