Tiplijn: 06-19541384

Jongen houdt inzamelactie na afbranden van gezinsauto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Er is een inzamelactie gestart naar aanleiding van de autobrand van afgelopen zaterdag in Alblasserdam. In de Zeevaartstraat in Alblasserdam vloog een auto, na een dagje uit, spontaan in brand. Het voertuig is onherstelbaar beschadigd geraakt. Een vriend van de zoon van de eigenaars besloot in actie te komen en is gestart met een inzamelactie. “Ik probeer met deze fundraiser geld in te zamelen voor de familie van mijn vriend, waarvan hun auto in rook is opgegaan. Het bedrag is gekozen als een opstapje voor een gelijkwaardige auto,” aldus Christian Belder. Doneren kan hier. Als streefbedrag is voorlopig 1000 euro ingevuld. De eerste twintig euro is daarbij al overgemaakt.

Bij de autobrand raakte ook een heg beschadigd door de brand. Verder werd door de brandweer per ongeluk een geparkeerde auto aangereden. Die ontstane schade bij die auto wordt via de verzekering afgehandeld.

Foto’s: Timo Bragt, Twan Beukers, Miranda Wendels, Christian Belder.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer