Tiplijn: 06-19541384

Nachtelijke zoektocht in het water na aantreffen fiets in Dordrecht

0

DORDRECHT – Duikers van de brandweer hebben afgelopen nacht rond 03.00 uur het water langs de Taankade in het centrum van Dordrecht doorzocht. Nabij de waterkant was een fiets aangetroffen, waardoor het vermoeden was ontstaan dat er mogelijk een persoon te water geraakt zou kunnen zijn.

Onder meer duikteams uit Dordrecht en Capelle aan den IJssel werden ingezet. Na wat speurwerk werd de eigenaar van de fiets achterhaald. Het bleek te gaan om de fiets van een man die enkele uren eerder door een ambulance naar het ziekenhuis was gebracht na een val. De zoekactie werd dan ook gestaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer