Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na aanrijding op de A15 bij Hardinxveld

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam is zondagmiddag 30 juni veel schade ontstaan. Enkele minute na 12.00 uur klapten tenminste twee auto’s op elkaar. Mogelijk zou er ook nog een derde auto betrokken geweest zijn.

Rijkswaterstaat sloot direct de linkerrijstrook af in de richting van Gorinchem, wat tot enige file leidde. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren, maar voor zover bekend is er niemand overgebracht naar het ziekenhuis. Wel liepen beide auto’s aanzienlijke schade op. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s afgevoerd. Rond 13.00 uur was de weg weer vrij.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gekke Gerrit on

    Is de chauffeur de man met de teen slippers??

    Zo ja,gevaarlijk niet aan doen met auto rijden!

    Kan verzekerings technisch probleem worden!

Reageer