Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond bij botsing op Lekdijk Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een scooterrijder is zaterdagmiddag 29 juni 2024 gewond geraakt bij een ongeval op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde aan de kant van Streefkerk. Een automobilist reed met een aanhangwagen achteruit de weg op. Er werd gemeend dat er oogcontact was en dat de scooterrijder zou wachten. Dat bleek niet zo te zien, waarna een botsing volgde. De scooter kwam tegen de aanhanger, waarna de bestuurder van de scooter viel en beenletsel opliep. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De scooterrijder is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer