Tiplijn: 06-19541384

Streekbus en auto botsen op Banneweg in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem heeft donderdagochtend 27 juni 2024 een aanrijding plaatsgevonden tussen een streekbus en een auto. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.30 uur ter hoogte van het Beatrixziekenhuis. De buschauffeur wilde vanaf het ziekenhuis de Banneweg oprijden en had voorrang moeten verlenen aan de personenauto. Brandweer, politie en een ambulance kwamen na de botsing met spoed ter plaatse.

De bestuurster van de personenauto raakte lichtgewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De buschauffeur bleef ongedeerd. Voor zover bekend zaten er geen passagiers in de bus tijdens het ongeluk. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer