Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij ongeval met fatbike in Dordrecht

0

DORDRECHT- Bij een ongeval op de Stadsbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht zijn donderdagavond 27 juni 2024 twee personen gewond geraakt. Het tweetal kwam omstreeks 22.15 uur ten val met een fatbike. De meiden raakten door de val gewond en moesten worden behandeld door de ambulancedienst. Hierna zijn zij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar het ongeval en de fatbike afgevoerd.

Eerder deze maand werd er in de landelijke media uitvoerig bericht over een sterke stijging van het aantal ongevallen met fatbikes. Ongevallen met deze fatbikes, die vaak zijn opgevoerd, zorgen in veel gevallen voor (ernstig) hoofd- en hersenletsel.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer