Tiplijn: 06-19541384

Frontale botsing door spookrijder op A27; man (30) uit Gorinchem zwaargewond

0

GORINCHEM / HANK – Bij een frontale botsing op de A27 bij Hank is een 30-jarige man uit Gorinchem zwaargewond geraakt. Hij kwam in botsing met een spookrijdster, een 75-jarige vrouw uit Waalwijk. Het ongeval gebeurde woensdagmiddag 26 juni rond 12.30 uur. De 75-jarige automobiliste was aan het spookrijden op de snelweg. Meerdere automobilisten moesten uitwijken waarbij voertuigen materiele schade op hebben gelopen. De 30-jarige man uit Gorinchem kon de auto van de vrouw niet ontwijken, waarop een frontale botsing volgde.

Naast ambulances en de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Beide bestuurders bleken zwaargewond te zijn geraakt en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het ongeval.

Foto: Rijkswaterstaat.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer