Tiplijn: 06-19541384

19-jarige doodgestoken in Dordrecht; drie aanhoudingen

0

DORDRECHT – Een 19-jarige jongeman is komen te overlijden na een steekincident in Dordrecht. De man werd in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni even voor 03.00 uur in zijn borst gestoken op de Wijnstraat. Ondanks de inzet van de hulpverleners kwam hij niet veel later te overlijden. De politie startte direct een groot onderzoek. Inmiddels zijn drie personen aangehouden als verdachten voor mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om een 17-jarige jongen, een 47-jarige man en een 73-jarige vrouw. De politie zet het onderzoek voort. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met de politie via 0900-8844.

De politie deed zondag onderzoek in een nabijgelegen haven. Vermoedelijk ligt het steekwapen hier in het water.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer